Møte om studiestart 30. mai

Studiestart

Må løses direkte i Vortex med fellestekster. 

Konseptuell løsning bør nok generaliseres på sikt slik at vi får noe som fungerer for både HiØ og HiMolde, men at det som HiØ har satt opp nå kan fungere som en midlertidig løsning og at man kan se for seg å jobbe mer med denne i fase 2. 

HiØ er avhengig av å måtte jobbe med fellestekster for å kunne publisere det innholdet som er nødvendig for studiestart.

USIT hadde ønsket å se på konsept for studiestart sammen med HiØ, men ser at det kan bli vanskelig å gå i gang med en større prosess rundt dette for å komme i mål til lansering. Dersom forslaget HiØ har laget er noe de kan leve med i den nesten tiden fremover, vil USIT anbefale at denne benyttes og at en større prosess gjøres rundt dette både sammen med Molde og i en eventuell fase 2. 

Det oppsettet som HiØ har gjort for fellestekster er god nok for lansering, men dette kan gjøres på en mer brukervennlig måte. Dette krever at en ny dokumentmal utvikles og er derfor en større jobb.

Søk her-knappen

Dette er viktig at kommer på plass på nettsidene til lansering 20. juni. 

I gammel løsning finnes det en config-fil med ulike knapper som kan skrus av og på, hvor "søk nå-knappen" finnes blant en av disse. 

UiO har løsninger for dette i dag, men det er noe usikkert hvordan dette fungerer for HiØ og HiMolde. 

HiØ ønsker å se dokumentasjon på hvordan denne funksjonaliteten fungerer på UiO.

Kontekstuell status

Noen programmer har kun opptak annenhvert år og disse skal ha status "aktiv". Det må da synliggjøres ved at "søk her-knappen" ikke er synlig når det ikke er opptak, men at det vises en alternativ tekst.

Årsstudium som går over andreåret på et bachelorstudium er en case som HiØ ønsker å håndtere på sikt, men ikke noe som gjøres noe med før lansering. 

Publisert 30. mai 2018 11:10 - Sist endret 30. mai 2018 11:10