Uke 12

  • Ny versjon av collecting event-modulen på test
  • Objekter i objektmodulen
  • Bootstrap
  • Utrulling

Ny versjon av collecting event-modulen

Det har vært jobbet en del med collecting event-modulen, etter tilbakemeldinger fra brukertester, og vi tror nå vi har en collecting event-modul som har tatt opp i seg tilbakemeldingene vi har fått.

Objekter

Vi er i ferd med å lage funksjonalitet for å opprette objekter. Objektene skal kobles til collecting events. En prototype vil bli presentert på møte i referansegruppa for objektmodulen.

Bootstrap fra versjon 3 til versjon 4

Bootstrap er et mye brukt rammeverk vi bruker til å gi websidene våre et fint utseende. Den nyeste versjonen av Bootstrap gir mye større fleksibilitet og mulighet til god "styling" av felter og knapper på sidene, men har også såpass store endringer i forhold til forrige versjon, at det en del arbeid å oppgradere. Slike oppgraderinger er en del av det nødvendige arbeidet med å vedlikeholde systemet, og er viktig å gjøre når vi kan, og ikke vente til vi må.

Utrulling

Vi har nå brukt det nye utrullingssystemet i Jenkins og Bitbucket til å legge ut nye versjoner av applikasjonen på utvikling og test. Vi er fornøyde med hvordan det virker, og snart kommer det en ny versjon av produksjonsbasen, som vi håper å kunne oppdatere jevnlig i takt med at vi utvikler ny funksjonalitet i objektmodulen, og applikasjonen ellers.

Publisert 3. apr. 2020 07:07 - Sist endret 3. apr. 2020 07:07