Uke 14

  • Skisser
  • Utvikling
  • Drift

Skisser

Vi jobber med prototyper og skisser, der vi forsøker å vise hvordan vi ser for oss at objektmodulen kan komme til å se ut. Dette er et prototype som viser felter for å legge inn blant annet taxon, kjønn og stadium, sted, tid og personer. Disse skissene vil vi presentere på felles koordineringsgruppe-møte denne uka. Skissene vil også bli tilgjengelige i applikasjonen kort tid etter koordineringsgruppemøtet.

Utvikling

I tillegg til utvikling av skisser, har vi jobbet med implementering av endringsønsker i collecting event-modulen, som er kommet til oss etter brukertester. 

Vi har også videreutviklet tjenester på backend for å knytte sammen objekter og hendelser. Det har også vært jobbet med personsøk.

Drift

I tillegg til de daglige og mer eller mindre rutinemessige driftsoppgavene, har det har vært jobbet en del med MUSITs GBIF-dump. Vi har hatt et godt møte med folk fra GBIF, der vi både har diskutert og blitt enige om fiks av problemer i MUSITs GBIF-dump, samt snakket en del om å mappe MUSIT-data til Darwin Core Archive.

Publisert 3. apr. 2020 07:08 - Sist endret 3. apr. 2020 07:08