Uke 27

Her er en siste ukerapport fra en sommerferiepreget utviklergruppe.

Skisser

Vi utvider skissene stadig, og er på spranget til å knytte disse til backend. Foreløpig har skissene kun vært ment til å gi et inntrykk av/være et forslag til felter og flyt. 

Backend

På backend jobber vi med taxon (klassifisering) og objekt-metadata. Vi har snakket en del om dette med relasjoner mellom objekter, f.eks. innblandinger i botanikk, og funnet en løsning vi er fornøyde med som håndterer ulike typer relasjoner mellom objekter. Vi har også fortsatt jobben med migrering.

Vi har også tatt opp igjen tråden med tilganger, og hva som kreves av funksjonalitet rundt dette i objektmodulen. Vi har sett på dagens system og kravspesifikasjonen, og diskutert litt teknisk rundt hva som krevet for å få til det som ønskes.

Aktiviteter i sommerferien

Det kommer til å være folk tilstede fra utviklergruppa i hele sommer, og arbeidet med utvikling kommer til å fortsette. 

Vi prioriterer nå å koble backend og skissene sammen, slik at vi begynner å nærme oss en applikasjon som kan brukes, dvs. der man kan lagre og gjenfinne data, tillegg til å fikse en del av tingene vi har fått tilbakemelding om.

Da gjenstår det å ønske alle en fortsatt god sommer, og alle som skal ha ferie en god ferie, og de som er på feltarbeid et godt feltarbeid!

Publisert 3. apr. 2020 07:09 - Sist endret 21. mai 2020 10:57