Uke 40

Denne uka har vi fortsatt arbeidet med å utvikle funksjonalitet i objektmodulen. Det har også vært foretatt en enkel brukertest, der vi har mottatt mange verdifulle tilbakemeldinger.

Ønsker om rapporter fra gammel og ny løsning

Ønske om rapportering av innhold og aktivitet i både gammel og ny løsning har vært drøftet i utviklergruppa, og vi forsøker nå å se hvordan disse eventuelt kan implementeres, og hvor mye arbeid det innebærer å få på plass rapporteringen. Rapportene for gammel løsning er nok det som vil kreve mest ressurser å sette opp.

Utviklingsarbeid

Under vår egen testing av objektmodulen har vi oppdaget noen småfeil som vi har brukt tid på å rette, Vi kjenner også til noen mangler som vi er i ferd med å implementere.

Migreringsscript

Arbeidet med utvikling av import-/migreringsscript går framover, og vi er nå snart i gang med å migrere personer knyttet til de ulike objektene/hendelsene.

Underliggende funksjonalitet

I startfasen av et slikt stort utviklingsprosjekt er det behov for å utvikle en god del underliggende funksjonalitet for å forenkle videre utviklingsarbeid. En slik funksjonalitet er kode som automatisk gir backend-progammet innsyn i strukturen i tabellene i basen. Dette vil spare oss for mye ekstraarbeid og forsinkelser, som kan oppstå når web-applikasjonen skal kommunisere med backend og databasen. Funksjonaliteten vil også gjøre det enklere å utvikle og videreutvikle import- og eksportfunksjonalitet.

 

 

 

Publisert 3. apr. 2020 07:10 - Sist endret 3. apr. 2020 07:10