Møte om tidsplan for prosjektet 21.03.2013

Referat fra møte om tidsplan for prosjektet 21.03.2013

TIlstede: Are, Fredrik , Monica, Tomm (første 10 minutter).

Avklaringer

Noen punkter måtte avklares i forbindelse med spesifikasjonen:

  • USIT foreslår å ikke implementere muligheter for søk (for alumni) i alumniløsningen, i hvert fall i første versjon av løsningen. Are skal tenke på saken og komme tilbake til oss.
  • Kan påmelding til Apollon tas ut av løsningen og heller legges i nettsidene for alumni som en del av malen? Ja, men man må kunne se at henvendelsen kommer via alumninettverket, f.eks. via emnefeltet i e-posten.
  • Trenger man egentlig adressen til alumni? Dersom man ikke trenger det bør vi ikke be om det, men kan holde oss til postnummer. Det holder med postnummer og/eller land.
  • Et det bestemt hva slags krav det stilles for å regnes som en alumni (grad)? Vi foreslår enklest mulig løsning for at det skal være enkelt for brukeren å forstå. STA foreslår 60 sp. og at teksten blir noe slikt som "er student ved UiO eller har en grad".
  • Migrering: Kan brukerne migreres kun til e-postlister og få som tilbud å registrere seg i tillegg? Da unngår vi manuelle registreringer vi ikke kan være sikre på identiteten til. STA sier ja til dette, vi må planlegge en god gjennomføring av migreringen slik at vi får flest mulig brukere over i løsningen.
  • Kan søkekriteriene begrenses noe? Hva har de egentlig behov for? STA laget en prioriteringsliste, punkter med '*' må med i første løsning:
    1. Utdanning *
    2. Arbeidssted *
    3. Stilling *
    4. Bosted
    5. Interesseområde
    6. Alder
    7. Eksaminasjonsår
    8. Kjønn
    9. E-postadresse
  • Kan rapporter legges utenfor grensesnittet og sendes på e-post i stedet? Ja, STA sier det er greit å sende rapporter på e-post.

Annet

Vi bør tenke på en god løsning for hvordan vi skal få studentene til å bli alumni.

USIT venter på informasjon om FS WS.

Kan man legge inn lenke til karakterutskrift noe sted? Det er vanskelig å finne, og vi ønsker å gjøre dette enklere for alumni.

Tomm og Are tar et møte over påske for å jobbe med design av nettsidene for alumni.

Tidsplan

1. juni: Webseksjonen ferdig med skisser til design og maler for nettsidene. Det vil bli avholdt arbeidsmøter underveis.

1. oktober: ADMIT ferdig med den tekniske løsningen.

1. november: STA ferdig med å teste løsningen og evt. feil rettet.

1. desember: Migrering.

Publisert 22. mars 2013 12:15 - Sist endret 22. mars 2013 12:15