Referat fra møte om alumniløsning 17.9.2013

Referat fra internt møte i prosjektet for ny alumniløsning for UiO

Tilstede

STA: Hege Pettersen Bolstad, Are Bye-Andersen, Inger Størseth Haarr.

USIT: Jonas Braathen, Fredrik Larsen, Rikke Foss-Pedersen, Monica Stamnes.

Oppsummering fra møtet

Jonas viste frem nettsidene slik de er utarbeidet i dag. Funsjonaliteten bak er ikke ferdig utarbeidet, så hovedfokus for møtet var på design og funksjon.

STA skal utarbeide et utkast til nettsider for alumni basert på skissene fra Webseksjonen, de kan kontakte Webseksjonen dersom de ønsker innspill underveis i prosessen. Når utkastet er klart skal de gjennomgås med Webseksjonen som skal vurdere om disse skal lages som en egen mal.

STA skal komme med tilbakemelding om hvilke krav som skal stilles for at en student/tidligere student ved UiO skal kvalifisere som alumni. I utgangspunktet tror de kravet vil være at de finnes som student i FS, men de skal diskutere dette internt.

Hvem skal ha administratortilgang til alumniapplikasjonen skal bestemmes av medlemskap i en gitt Cerebrum-gruppe som STA skal administrere.

Alumniapplikasjonen skal være tilgjengelig på engelsk og norsk, dette legges inn vha. templates.

Det skal utarbeides en egen nettside som beskriver alumniløsningen for brukerne, som f.eks. kan aksesseres via en "hjelp/help"-lenke i applikasjonen og fra alumninettsidene.

Monica skal undersøke nærmere rundt sikkerhetstesting av applikasjonen.

USIT må utarbeide en plan for driftssetting av løsningen og driftsansvar.

STA må sørge for at alle juridiske vurderinger (databehandleravtale mm.) er på plass før vi tar applikasjonen i bruk, Monica kontakter Martha og etterspør informasjon rundt dette.

Pga. ressursproblemer i UAIT som utvikler applikasjonen kan det bli noen forsinkelser ift. den opprinnelige planen. USIT skal utarbeide en detaljert plan for utviklingen med tidsfrister for å avgjøre når løsningen vil være klar for testing. Når denne planen er klar, skal Monica og Are lage en plan for det øvrige arbeidet med alumniløsningen.

Publisert 30. sep. 2013 20:40 - Sist endret 30. sep. 2013 20:40