Statusmøte teknisk del, 12.08.2013

Tilstede: Eva Bryn, Fredrik Larsen, Joakim Hovlandsvåg, Raymond Martinsen, Julie Barkenæs, Mathias Hagan (Solid Group) og Sverre Didriksen.

Mye begynner å falle på plass for webapplikasjonene "Registering av persondata" og "Akseptering av kontrakt". Design er på plass. De største utfordringene nå ligger i kommunikasjonen mellom disse applikasjonene og SAP. Det skal avholdes et arbeidsmøte i morgen (13.08) hvor man skal jobbe videre med dette. En del kommandoer for lesing av data er på plass, for skriving i SAP gjenstår det noe mer.

Digital signering og påføring av timestamp gjenstår. Joakim sjekker med sikkerhetssjef for noe detaljer som er uklare.

Arbeidet med disse webapplikasjonene ligger noe etter tidsplanen. Det skulle vært ferdig nå i august, men vil nok pågå noe utover i september. Prosjektleder sjekker om dette har invirkning på levering og oppstart av pilot.

Det er ikke avklart hvordan midlertidig data for invitasjoner til registrering kan lagres. Vi antar at dette kan lagres i en z-tabell i SAP. Mathias sjekker med Kai. For arbeidsflyten og raporter over status er det viktig å ha oversikt over dette i SAP.

Arbeidet med kommunikasjonen mellom webapplikasjonene og SAP skal prioriteres fremover. 

Publisert 12. aug. 2013 13:51