Prosjektmøte 09.09.2013

Tilstede: Fredrik Larsen, Elisabeth Smokvina, Raymond Qian, Lise Charlotte Tviberg, Fabiana Sorter og Sverre Didriksen.

Det ble avholdt plangruppemøte sist fredag. De var meget fornøyd med løsningen som ble vist frem og med at vi så og si er i rute.  

Det ble i forrige uke avhold første møte med testansvarlig Arne Rostad. Plan for test er påbegynt og skal videreutvikles denne uken.

WWW-drift er i gang med å sette opp sted for webapplikasjoner i prod. Dette vil være klart senest 23. okt.  Det er litt uklart hvem som skal drifte selve applikasjonene, men det jobbes med saken. Kjetil Otter er forespurt og skal ta dette opp med sine seksjonsledere.

Første møte med pilotdeltakere på Jus er avholdt for å planlegge og klargjøre til piloten. 

Vi trenger fremdeles noen til å skrive brukerveiledning for løsningen på web. Det er foreslått å få tak i en student. Sverre foreslår å spørre sin egen datter som var russ i vår og som har et skolefritt år og kun jobber deltid et par dager i uken. Lise sjekker med Johannes for formell godkjenning for bruk av penger til dette.

Status på utviklig av webapplikasjoner er at disse skal bli ferdig i løpet av denne uken. Det er fremdeles en del småting som må på plass. Mye er gjort siden forrige uke. Det gjenstår fremdeles noe rundt lagring av data til SAP, pluss en del andre ting.

Fredrik lager teknisk dokumentasjon når løsningen er ferdig. Det gjør også Solid Group for delene de lager. Dette trenger vi for fremtidig utvikling og eventuelt feilsøking.

Arbeidet med OM, flytting og rydding av brukere er i rute. Lise og Elisabeth har hånd om saken. Også arbeidet med nye rutiner for den manuelle prosessen jobbes det med. Den må legges om ved oppstart av pilot pga ny OM-struktur. Solid Group ved Kai har kommet med forslag til løsning. Denne var noe uklar. Lise har dialog med Zalaris for å få ordnet dette.

 

Publisert 10. sep. 2013 13:09 - Sist endret 10. sep. 2013 13:09